Stebuklai slypi ypatingame paprastume. Tai aukščiausios kokybės mėsa ir daržovės. Tai išlaikomas patiekalų sezoniškumas, kruopštumas ir dėmesys kiekvienoje lėkštėje. Prisiminimus kuriantys spalvų ir tekstūrų deriniai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
PASITIKIMO GĖRIMAS
SALYKLO DUONELĖ
Jautienos liežuvis | krienų kremas.
KASTINYS
Miško grybų kremas | fermentuotų kopūstų pudra | sūdyti agurkėliai | jaunos bulvės.
KEPTAS VARŠKĖS SŪRIS
Lazdyno riešutai | ramunėlių kremas | ruginės duonos espuma | burokėlio traškutis.
ELNIENOS IŠPJOVA
Spalvotos morkos | bulvių mousse | traški vištienos odelė | juodųjų serbentų vyno padažas.
SVARAINIŲ PYRAGAS
Gynėjų g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Dalius Vyšniauskas
Rezervacijai:
+370 618 35131
Degustacijų pateikimo laikas:
III – IV 15:00 – 22:00
VI 15:00 – 22:00